Πρόσκληση στη 19η Ετήσια Επιχειρηματική Επιμορφωτική Συνάντηση Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος

Πρόσκληση στη 19η Ετήσια Επιχειρηματική Επιμορφωτική Συνάντηση Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος

 

Ο Σύνδεσμος στηρίζοντας παραδοσιακά την επιμόρφωση των επιχειρηματιών και των υψηλόβαθμων στελεχών των επιχειρήσεων-μελών του, διοργανώνει και φέτος τη 19η Ετήσια Επιχειρηματική Επιμορφωτική Συνάντηση Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος.

Στη φετινή Επιχειρηματική Συνάντηση ο Σύνδεσμος επικεντρώνεται στην Ψηφιακή Εποχή και στην Τεχνητή Νοημοσύνη, με επικέντρωση του ενδιαφέροντος στις Προκλήσεις, στις Ευκαιρίες, καθώς επίσης και στους Κινδύνους που προκύπτουν.

Ο Σύνδεσμος έχει την χαρά και την τιμή να φιλοξενεί ως κεντρικούς ομιλητές τρεις εξαίρετους επιστήμονες, τον κ. Πήτερ Οικονομίδη, Brand Strategist της FELIX BNI, τον κ. Γιάννη Κρασονικολάκη, επικεφαλής Εφαρμοσμένης Τεχνητής Νοημοσύνης και Προβλεπτικών Μοντέλων στο τμήμα του Technology Intelligence & Performance στην Grant Thornton Ελλάδος και τον κ. Παναγιώτη Τσιώλη, Υπηρεσίες Χρηματοοικονομικών Συμβουλών & Υποστήριξης Συναλλαγών στην Ernst & Υoung (EY), οι οποίοι είναι από τους πλέον ειδικούς πάνω στο συγκεκριμένο τομέα και θα παρουσιάσουν στους συμμετέχοντες τις εισηγήσεις τους με θέμα:

 

«Ψηφιακή Εποχή και Τεχνητή Νοημοσύνη: Προκλήσεις – Ευκαιρίες – Κίνδυνοι»

 

Η 19η Ετήσια Επιχειρηματική Επιμορφωτική Συνάντηση Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος διοργανώνεται στις 25 Νοεμβρίου 2023, ημέρα Σάββατο, στο ξενοδοχείο «ΑΙΓΛΗ» στην Αράχωβα.

Η προετοιμασία και διεξαγωγή της Ετήσιας Επιχειρηματικής Επιμορφωτικής Συνάντησης Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος 2023 πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Τμήμα ΣΒΘΣΕ/Enterprise Europe Network, στο πλαίσιο της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ για τις ΜΜΕ 2023, εκστρατεία την οποία συντονίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με σκοπό την προαγωγή της επιχειρηματικότητας σε όλη την Ευρώπη.

            

 

 

 

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ανοίξετε το επισυναπτόμενo αρχείο:

Πρόσκληση – Πρόγραμμα

Η 19η Ετήσια Επιχειρηματική Επιμορφωτική Συνάντηση Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία των εταιρειών: