Συμμετοχή της Βοιωτίας στην Lamia Expo Central Greece Trade Event, 14 – 18 Ιουνίου 2023

Συμμετοχή της Βοιωτίας στην Lamia Expo Central Greece Trade Event, 14 – 18 Ιουνίου 2023

 

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας, προγραμματίζει την συμμετοχή της επιχειρηματικής του κοινότητας στην 1η Πολυκλαδική Έκθεση Lamia Expo Central Greece Trade Event, που θα πραγματοποιηθεί, από τις 14 έως τις 18 Ιουνίου 2023, στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης, στην Λαμία.

Το μεγάλο αυτό εμπορικό γεγονός, στοχεύει να αποτελέσει την εκκίνηση ενός σύγχρονου εκθεσιακού θεσμού στην Περιφέρεια, την διοργάνωση του οποίου έχει ο φορέας ΠΕΛ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. Ο.Τ.Α., με την ενεργό στήριξη και σφραγίδα της ΔΕΘ-HELEXPO ΑΕ.

Με στόχο την ανάδειξη της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας και εξωστρέφειας της Κεντρικής Ελλάδας, η 1η Πολυκλαδική Έκθεση Lamia Expo Central Greece Trade Event, θα αποτελέσει το κομβικό σημείο δικτύωσης και ανάπτυξης για τον τόπο, παρουσιάζοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών με εμπορικές συμφωνίες και B2B-B2C συναντήσεις.

Οι επιχειρήσεις, που θα συμμετέχουν ανήκουν στους κλάδους της δόμησης, ενέργειας, βιομηχανίας, εμπορίου, υπηρεσιών, τεχνολογιών, αυτοκινήτου, σκαφών, μεταποίησης, τουρισμού (θρησκευτικός, αθλητικός, εναλλακτικός), αγροτικών, αγροδιατροφής κλπ

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας πατήστε ΕΔΩ.