Συνάντηση εκπροσώπων του ΣΒΘΣΕ με τον τ. Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη, στα γραφεία του Συνδέσμου

Συνάντηση εκπροσώπων του ΣΒΘΣΕ με τον τ. Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη, στα γραφεία του Συνδέσμου

 

Συνάντηση με εκπροσώπους του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος είχε την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 ο τ. Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, στα γραφεία του Συνδέσμου, στο Βόλο.

Τα θέματα που απασχολούν τα μέλη του Συνδέσμου και τα οποία τέθηκαν στον κ. Σταθάκη, είναι το αυξημένο κόστος ενέργειας, το ενδεχόμενο αύξησης των τιμολογίων για τις υπηρεσίες του ΟΛΒ που οδεύει προς την ιδιωτικοποίηση, το θέμα διαχείρισης των αποβλήτων και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νεοφυείς (start-up) επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Μάλιστα, παραδόθηκε στον τ. Υπουργό, φάκελος με τα πρόσφατα υπομνήματα του Συνδέσμου προς τα αρμόδια Υπουργεία, σχετικά με τα παραπάνω ζητήματα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος του ΔΣ του Συνδέσμου κ. Ευριπίδης Δοντάς (Επίλεκτος Κλωστοϋφαντουργία ΑΒΕΕ), ο Γενικός Διευθυντής ΣΒΘΣΕ κ. Βασίλειος Κλειτσογιάννης και τα μέλη του ΔΣ ΣΒΘΣΕ κ.κ. Θωμάς Ζάχος (Χαλυβουργία Ελλάδος ΑΕ), Λουκάς Παπαχαραλάμπους (Elikon Logistics ΙΚΕ), Βασίλειος Μωραΐτης (Αποστείρωση ΑΕ), Νατάσσα Καφαντάρη (Καφαντάρης- Παπακώστας ΑΒΕΕ), Λυδία Γαρυφάλλου  (Η.Β FULLER ABEE), Σωρήριος Μπαντάς (Centaur Analytics) και ο Επίτιμος Πρόεδρος Κυριάκος Βανέζης.