14η Ημέρα Καριέρας, Μαρούσι, 11 & 12 Φεβρουαρίου 2023

14η Ημέρα Καριέρας, Μαρούσι, 11 & 12 Φεβρουαρίου 2023

 

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Ημέρες Καριέρας ΔΥΠΑ” που διοργανώνονται μέσω της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της Δ/νσης Σύζευξης, στοχεύοντας στην εξωστρέφεια για την αποτελεσματική σύζευξη των αναγκών της αγοράς εργασίας με το διαθέσιμο εργατικό δυναμικό, σχεδιάζεται η υλοποίηση της 14ης Ημέρας Καριέρας ΔΥΠΑ στην Αθήνα, το Σάββατο και την Κυριακή 11 & 12 Φεβρουαρίου 2023 (ώρες 10:00 – 18:00, στο Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της HELEXPO στο Μαρούσι, Λεωφ. Κηφισίας 39. (Μεγάλο Εμβολιαστικό Κέντρο “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”)

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα άμεσης επαφής με αναζητούντες εργασία, διενέργειας συνεντεύξεων και συγκέντρωσης βιογραφικών.

Στόχος της ΔΥΠΑ είναι να συγκεντρωθούν αρκετές προσφερόμενες θέσεις εργασίας και να δημιουργηθούν οι βάσεις για μία μακροπρόθεσμη συνεργασία με τις επιχειρήσεις της περιφέρειας, ιδίως στην ελεύθερη αγορά εργασίας.

Επισημαίνεται ότι το παρόν μήνυμα κοινοποιείται, προκειμένου να ενημερωθούν οι επιχειρήσεις που έχουν υποκατάστημα, εγκατάσταση, τόπο παροχής έργου/εργασίας στην Αττική, ή γενικότερα ενδιαφέρονται να προσελκύσουν υποψηφίους από τις εν λόγω περιφέρειες.

Σχετικά με τη συμμετοχή των επιχειρήσεων στην εκδήλωση της ΔΥΠΑ:

•η συμμετοχή είναι απολύτως δωρεάν
•θα δημιουργηθεί ειδικό περίπτερο με τραπέζι, καθίσματα και πλάτη με εικαστική απεικόνιση του λογοτύπου της επιχείρησης
•θα υπάρχει δυνατότητα διανομής προωθητικού υλικού και giftsbags εκ μέρους των επιχειρήσεων
•θα υπάρχει παροχή coffee και lunch break προς τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων

Παρακαλούνται οι επιχειρήσεις, οι οποίες επιθυμούν να συμμετέχουν, να αποστείλουν στο ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ (κ. Δημήτρης Δημητσάνος & κ. Βίλλη Οικονόμου: 2421030415, 6985183203,6985183133, e-mail: v.oikonomou@dypa.gov.gr ) τα κάτωθι:

– επωνυμία-διακριτικό τίτλο επιχείρησης

– αντικείμενο δραστηριότητας

– στοιχεία επικοινωνίας υπευθύνου

Σε κάθε περίπτωση η εκδήλωση θα επικοινωνηθεί μέσω του site της ΔΥΠΑ και των σχετικών Δελτίων Τύπου, καθώς και μέσω email που θα λάβουν όλοι οι εγγεγραμμένοι της Περιφέρειας Αττικής.

Στην εκδήλωση θα υπάρχει γραμματεία για την υποδοχή του κοινού, “cv corner” που θα στελεχώνεται από Εργασιακούς Συμβούλους Αναζητούντων Εργασία για την παροχή απλών συμβουλών που αφορούν στο βιογραφικό σημείωμα, καθώς και stands της ΔΥΠΑ (& MEMME), της εκπαίδευσης – κατάρτισης και των προγραμμάτων απασχόλησης, στα οποία στελέχη της ΔΥΠΑ θα ενημερώνουν τους πολίτες και τους εργοδότες.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του διημέρου, θα πραγματοποιηθούν παράλληλες δράσεις, χωρίς υποχρεωτική προεγγραφή: workshops συμβουλευτικής, ομιλίες από στελέχη της ΔΥΠΑ, καθώς και παρουσιάσεις από εκπροσώπους των επιχειρήσεων.