Ημέρα Πληροφόρησης για ευρωπαϊκές αγορές στις 7/12/22 στο ΕΒΕΑ

Ημέρα Πληροφόρησης για ευρωπαϊκές αγορές στις 7/12/22 στο ΕΒΕΑ

 

Το Υπουργείο Εξωτερικών, το Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Enterprise Europe Network (EEN-Hellas 2025), στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης της επιχειρηματικής κοινότητας και με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, διοργανώνουν:

«Ημέρα Πληροφόρησης για ευρωπαϊκές αγορές»

 

Η «Ημέρα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών» θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 13:00 μ.μ., στο κτήριο του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7, όπου οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες θα ενημερωθούν για τις εξής αγορές:

Γερμανία από τον κ. Θεόδωρο Ξυπολιά, Γενικό Σύμβουλο ΟΕΥ Β΄, Επικεφαλής Γραφείου ΟΕΥ Βερολίνου
Ισπανία από τον κ. Παντελή Γκάσιο, Σύμβουλο ΟΕΥ Α΄, Επικεφαλής Γραφείου ΟΕΥ Μαδρίτης
Ολλανδία από τον κ. Ευάγγελο Δαϊρετζή, Σύμβουλο ΟΕΥ Α΄, Επικεφαλής Γραφείου ΟΕΥ Χάγης
Ουγγαρία από τον κ. Δούκα Μαρινόπουλο, Σύμβουλο ΟΕΥ Α΄, Επικεφαλής Γραφείου ΟΕΥ Βουδαπέστης

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Ι. Σμυρλής και η Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, κα Σοφία Εφραίμογλου-Κουνενάκη.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν από τα στελέχη των Γραφείων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων οι αγορές αρμοδιότητάς τους, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στους κλάδους που εμφανίζουν σημαντικό ενδιαφέρον για τις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις. Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση με τη μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων (Q & A), ενώ μετά το πέρας της συζήτησης θα ακολουθήσει δικτύωση (networking) των στελεχών των Γραφείων ΟΕΥ με τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, όπως  αποστείλουν ηλεκτρονικά το Δελτίο Συμμετοχής πατώντας ΕΔΩ.

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 3382342, 210 3382466, Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ.