10η Ημέρα Καριέρας, Τρίκαλα, 4 Νοεμβρίου 2022

10η Ημέρα Καριέρας, Τρίκαλα, 4 Νοεμβρίου 2022

 

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Ημέρες Καριέρας Δ.ΥΠ.Α” που διοργανώνονται από την Υπηρεσία στοχεύοντας στην εξωστρέφεια και στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς την κοινωνία μέσω καινοτόμων πρωτοβουλιών, θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα η «10η Ημέρα Καριέρας» την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022.

Επισημαίνεται ότι η συμμετοχή των επιχειρήσεων είναι απολύτως δωρεάν, θα δημιουργηθεί ειδικό περίπτερο με τραπέζι, καθίσματα και πλάτη με εικαστική απεικόνιση του λογοτύπου της επιχείρησης, θα δοθεί δυνατότητα διανομής προωθητικού υλικού και giftsbags, ενώ θα υπάρχει παροχή νερού, καφέ και σνακ.

Με την συμμετοχή σας στην εκδήλωση θα έχετε την δυνατότητα άμεσης επαφής με τους αναζητούντες εργασία, δυνατότητα διενέργειας συνεντεύξεων και συγκέντρωσης βιογραφικών.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να ενημερώσουν μέχρι 14/10/2022 σχετικά με την συμμετοχή τους και τον αριθμό κενών θέσεων εργασίας και ειδικότητες που αναζητά η επιχείρησή τους, τόσο για θέσεις με ανάγκη άμεσης κάλυψης, όσο και για αυτές που πρόκειται να προκύψουν βραχυπρόθεσμα στο πλαίσιο του προγραμματισμού τους.

Σε περίπτωση θετικής ανταπόκρισης, είναι απαραίτητο να αποσταλούν και τα παρακάτω στοιχεία:

– επωνυμία και διακριτικό τίτλο επιχείρησης

– αντικείμενο δραστηριότητας

– στοιχεία επικοινωνίας υπευθύνου

– αριθμό και στοιχεία εκπροσώπων που θα παρευρίσκονται στην εκδήλωση (έως τρία άτομα)

– επισύναψη του λογότυπου της επιχείρησης σε αρχείο γραμμικό υψηλής ανάλυσης pdf, ai, eps ή svg.

Σε περίπτωση θετικής ανταπόκρισης θα πρέπει να επαναπροωθηθεί συμπληρωμένο το συνημμένο υπόδειγμα excel.