Πρόσκληση σε Διαδικτυακό Σεμινάριο με Θέμα: «Go-to-Market Strategy – Διείσδυση & Ανταγωνιστική Τοποθέτηση», 21-22/10/2022

Πρόσκληση σε Διαδικτυακό Σεμινάριο με Θέμα: «Go-to-Market Strategy – Διείσδυση & Ανταγωνιστική Τοποθέτηση», 21-22/10/2022

 

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος σας προσκαλεί στο δεύτερο αυτοτελές Σεμινάριο του 2ου Κύκλου Σεμιναρίων με τίτλο EXPORT MARKETING ESSENTIALS, με θέμα:

«Go-to-Market Strategy – Διείσδυση & Ανταγωνιστική Τοποθέτηση»

 

Το Διαδικτυακό Σεμινάριο είναι διάρκειας 7 ωρών και θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022, ώρα 15:00-18:30 & το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022, ώρα 10:00-13:30.

Σκοπός του Σεμιναρίου: Η διεύρυνση της εξαγωγικής βάσης της οικονομίας μας αποτελεί βασικό ζητούμενο για το μετασχηματισμό της προς ένα νέο βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης. Η αναμέτρηση, όμως, με τον παγκόσμιο ανταγωνισμό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Επιτάσσει αυτογνωσία, συμβατή νοοτροπία και ανταγωνιστική αρχιτεκτονική. Στο πλαίσιο αυτό:

-η Στόχευση αγορών με πραγματικές δυνατότητες, και

-η εφαρμογή αποτελεσματικών, market specific Στρατηγικών ανάπτυξης

προβάλλουν ως βασικές προϋποθέσεις μιας επιτυχημένης, στρατηγικά σχεδιασμένης εξαγωγικής επέκτασης.

Το 2ο μέρος του προγράμματος Export Marketing Essentials εστιάζει στο δεύτερο από τα βασικά αυτά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι εξαγωγείς μας, οι οποίοι αφού έχουν επιλέξει τη χώρα και το τμήμα της αγοράς όπου θα ανταγωνιστούν, χρειάζεται να χτίσουν μια βιώσιμη Στρατηγική Θέση σε «τοπικό» επίπεδο. Αποφάσεις για το εάν πόσο πρέπει να προσαρμόσουν το Μείγμα Marketing στις συνθήκες της «εκεί» αγοράς κατέχουν κεντρική θέση στην προσπάθειά τους αυτή, κρίνοντας την επιτυχία της.

Το σεμινάριο απευθύνεται: Σε στελέχη Πωλήσεων, Marketing Business Development που καλούνται να επεξεργαστούν και να υλοποιήσουν Πλάνα Εξαγωγικής Ανάπτυξης από μηδενική βάση, συμβούλους και επιστήμονες που θέλουν να εξειδικευθούν στο διεθνές εμπόριο, και, κυρίως σε νέους επιχειρηματίες που σκέφτονται να επιχειρήσουν ένα άνοιγμα στις Διεθνείς αγορές αλλά δε γνωρίζουν πως να ξεκινήσουν.

 

Δηλώσεις Συμμετοχής: Έως Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022

 

Δηλώστε τη συμμετοχή σας ηλεκτρονικά ΕΔΩ

 

Το αρχικό κόστος αυτού του προγράμματος είναι 200€

 

Ειδική τιμή για Μέλη Συνδέσμου: 50€ /άτομο

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανοίξετε τα κάτωθι επισυναπτόμενα αρχεία:

Πρόγραμμα – Πρόσκληση Εκδήλωσης

Δήλωση Συμμετοχής (έντυπη)

 

Το Διαδικτυακό Σεμινάριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη: