Πρόσκληση σε Διαδικτυακό Σεμινάριο με Θέμα: «Εξαγωγική Προετοιμασία & Ανάδειξη “Αγορών-Στόχων”», 23-24/09/2022

Πρόσκληση σε Διαδικτυακό Σεμινάριο με Θέμα: «Εξαγωγική Προετοιμασία & Ανάδειξη “Αγορών-Στόχων”», 23-24/09/2022

 

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος ανακοινώνει την έναρξη της υλοποίησης του 2ου Κύκλου Σεμιναρίων με τίτλο EXPORT MARKETING ESSENTIALS, ο οποίος θα αποτελείται από δύο διήμερα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Το πρώτο από τα δύο (2) Σεμινάρια του κύκλου, με θέμα:

«Εξαγωγική Προετοιμασία & Ανάδειξη “Αγορών-Στόχων”»

 

διάρκειας 7 ωρών, θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 15:00-18:30 & το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 10:00-13:30.

 

Σκοπός του Σεμιναρίου: Η διεύρυνση της εξαγωγικής βάσης της οικονομίας μας αποτελεί βασικό ζητούμενο για το μετασχηματισμό της προς ένα νέο βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης. Η αναμέτρηση, όμως, με τον παγκόσμιο ανταγωνισμό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Επιτάσσει αυτογνωσία, συμβατή νοοτροπία και ανταγωνιστική αρχιτεκτονική. Στο πλαίσιο αυτό:

–  η Στόχευση αγορών με πραγματικές δυνατότητες, και

–  η εφαρμογή αποτελεσματικών, market-specific Στρατηγικών Ανάπτυξης

προβάλλουν ως βασικές προϋποθέσεις μιας επιτυχημένης, στρατηγικά σχεδιασμένης εξαγωγικής επέκτασης.

Το 1ο μέρος του προγράμματος Export Marketing Essentials εστιάζει στο πρώτο από τα κρίσιμα αυτά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι, κυρίως, εξαγωγείς. Τους εξοπλίζει με σύγχρονες τεχνικές και διαθέσιμα εργαλεία έρευνας για να ανακαλύψουν τις καλύτερες για τα προϊόντα τους αγορές στο εξωτερικό. Τους βοηθάει να ξεκινήσουν σωστά, διακρίνοντας μεταξύ του «θέλω» και του «μπορώ». Να κάνουν με τρόπο συστηματικό και στοχευμένο το «πρώτο τους βήμα» στο δύσκολο διεθνές περιβάλλον.

Το σεμινάριο απευθύνεται: Σε στελέχη Πωλήσεων, Marketing & Business Development που καλούνται να επεξεργαστούν και να υλοποιήσουν Πλάνα Εξαγωγικής Ανάπτυξης από μηδενική βάση, συμβούλους και επιστήμονες που θέλουν να εξειδικευθούν με το διεθνές εμπόριο, και, κυρίως, σε νέους επιχειρηματίες που σκέφτονται να επιχειρήσουν ένα άνοιγμα στις Διεθνείς αγορές αλλά δεν γνωρίζουν πως να ξεκινήσουν.

 

Δηλώσεις Συμμετοχής: Έως Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022

 

Δηλώστε τη συμμετοχή σας ηλεκτρονικά ΕΔΩ

 

Το αρχικό κόστος αυτού του προγράμματος είναι 200€

Ειδική τιμή για Μέλη Συνδέσμου: 50€ /άτομο

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανοίξετε τα κάτωθι επισυναπτόμενα αρχεία:

Πρόγραμμα – Πρόσκληση Εκδήλωσης

Δήλωση Συμμετοχής (έντυπη)

 

Το Διαδικτυακό Σεμινάριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη: