Συμμετοχή στο Bravo Sustainability Dialogue & Αwards 2022

Συμμετοχή στο Bravo Sustainability Dialogue & Αwards 2022

 

Το Qualitynet Foundation καλεί τις εταιρίες /μέλη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος να συμμετέχουν στο Bravo Sustainability Dialogue & Αwards 2022, το οποίο αναπτύσσει έναν πολυσυμμετοχικό διάλογο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη σε εθνικό επίπεδο, με βάση τις πρωτοβουλίες & δράσεις που πραγματοποιούνται στη χώρα μας.

Παρουσιάστε τις πρωτοβουλίες που έχετε αναπτύξει και διεκδικήστε τη θέση σας στο μεγαλύτερο θεσμό διαλόγου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη που αναπτύσσεται στη χώρα μας!

1.Καταγράψετε τις πρωτοβουλίες που έχετε αναπτύξει τα τελευταία 3 χρόνια στο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, SDG Observatory και συνδέστε τες με τους Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ. Όλες οι καταγεγραμμένες πρωτοβουλίες θα παρουσιασθούν στην Επετειακή έκδοση Global Goals Review – Greece 2022, η οποία θα παρουσιασθεί στην Ελλάδα και εξωτερικό. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

2.Αναδείξτε τις πρωτοβουλίες σας που υποστηρίζουν ένα βιώσιμο μέλλον στους 5 Θεματικούς Πυλώνες ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΑΓΟΡΑ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ.

3.Παρουσιάστε τα επιτεύγματά σας στην Εβδομάδα Βιώσιμης Ανάπτυξης, Bravo Sustainability Week 2022, 31 Μαΐου-5 Ιουνίου 2022.

Δηλώσεις συμμετοχής: Έως 15 Μαρτίου 2022. Δηλώστε τη Συμμετοχή σας ΕΔΩ

Θα πραγματοποιηθεί δωρεάν webinar ενημέρωσης προς τις Επχιειρήσεις – Μέλη του Συνδέσμου για την καλύτερη παρουσίαση των πρωτοβουλιών τους, στις 24 Φεβρουαρίου 2022.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο webinar πατήστε ΕΔΩ.

Για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Θεσμού πατήστε ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να επικοινωνούν με την κα Τίτα Μαρσώνη, 6947795088, tmarsoni@qualitynet.gr