17η Ετήσια Επιχειρηματική Επιμορφωτική Συνάντηση Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

17η Ετήσια Επιχειρηματική Επιμορφωτική Συνάντηση Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

 

Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021, θα πραγματοποιηθεί η 17η Ετήσια Επιχειρηματική Επιμορφωτική Συνάντηση Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, με ομιλητές τον Πρόεδρο της Ένωσης Βιομηχανικών Καταναλωτών Ενέργειας ΕΒΙΚΕΝ κ. Αντώνιο Κοντολέοντα, και το Τακτικό Μέλος της Ένωσης Βιομηχανικών Καταναλωτών Ενέργειας ΕΒΙΚΕΝ, κ. Νικόλαο Μπόζο, με θέμα:

 “Οι Εξελίξεις στην Ενεργειακή Κρίση – Οι Αναμενόμενες Μεταβολές στο Επιχειρηματικό Περιβάλλον – Τα Αντανακλαστικά της Βιομηχανίας”

 

Στα πλαίσια των έκτακτων συγκυριών και του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, υπάρχει διαφοροποίηση στην πραγματοποίηση της 17ης Ετήσιας Επιχειρηματικής Επιμορφωτικής Συνάντησης Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, σε σχέση με τα προηγούμενα έτη, και σαν αποτέλεσμα των προαναφερθέντων έκτακτων συγκυριών, θα υλοποιηθεί εξ’αποστάσεως, με την χρήση ηλεκτρονικών μέσων (χρήση της πλατφόρμας ΖΟΟΜ).

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

 

Η 17η Επιχειρηματική Επιμορφωτική Συνάντηση Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος συνδιοργανώνεται με το ΣΒΘΣΕ/Enterprise Europe Network-Hellas στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας ΜΜΕ.