Πρόσκληση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «FOOD & LIFE 2021», Μόναχο, Γερμανία, 1-5 Δεκεμβρίου 2021

Πρόσκληση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «FOOD & LIFE 2021», Μόναχο, Γερμανία, 1-5 Δεκεμβρίου 2021

 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνει την πρόθεση να συμμετέχει για τέταρτη συνεχόμενη φορά, στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «FOOD & LIFE 2021», η οποία διοργανώνεται στις 1 – 5 Δεκεμβρίου 2021 στο Μόναχο της Γερμανίας, για την προσέλκυση επενδύσεων και την προώθηση εξαγωγών.Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων B2C της Βαυαρίας και της Νότιας Γερμανίας .

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον το συντομότερο και όχι αργότερα από την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 12:00, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας πατώντας ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανοίξετε τα επισυναπτόμενα έντυπα:

Πρόσκληση

Παροχές περιπτέρου Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας