Πρόσκληση σε Διαδικτυακή Ενημερωτική Εκδήλωση με Θέμα: «Brexit: Ενημέρωση των εξαγωγικών επιχειρήσεων για τα νέα δεδομένα», 21-4-2021

Πρόσκληση σε Διαδικτυακή Ενημερωτική Εκδήλωση με Θέμα: «Brexit: Ενημέρωση των εξαγωγικών επιχειρήσεων για τα νέα δεδομένα», 21-4-2021

 

Ο ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος ΣΒΘΣΕ, σας προσκαλούν σε Διαδικτυακή Ενημερωτική Εκδήλωση με Θέμα:

«Brexit: Ενημέρωση των εξαγωγικών επιχειρήσεων για τα νέα δεδομένα»

 

η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ, την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021, ώρα 15:00-17:00

Στόχος της διαδικτυακής αυτής συζήτησης είναι η ενημέρωση των επιχειρήσεων για την Συμφωνία Εμπορίου και Συνεργασίας μεταξύ Ε.Ε. και Ηνωμένου Βασιλείου και τις κύριες μεταβολές από την 01.01.2021.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, θα παρουσιαστούν οι ευρείες, εκτεταμένες και αναπόφευκτες αλλαγές που αντιμετωπίζουν οι Ελληνικές επιχειρήσεις σχετικά με τις τελωνειακές και δασμολογικές υποχρεώσεις και το ΦΠΑ, στη διακίνηση των προϊόντων τους από και προς το ΗΒ.

Επίσης, Ελληνικές επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται στο Ην. Βασίλειο θα παρουσιάσουν την εμπειρία τους, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις και να πάρουν απαντήσεις σε θέματα ενδιαφέροντος τους.

Συμμετοχή στην εκδήλωση πραγματοποιείται κατόπιν εγγραφής. Υπάρχει επίσης δυνατότητα να υποβάλετε κατά την εγγραφή σας, ερωτήματα που θα επιθυμούσατε να τεθούν σε συζήτηση.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας ηλεκτρονικά ΕΔΩ ή συμπληρώνοντας το συνημμένο έντυπο δήλωσης συμμετοχής

Δηλώσεις Συμμετοχής: Έως Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το Πρόγραμμα της Διαδικτυακής Ενημερωτικής Εκδήλωσης, μπορείτε να ανοίξετε το κάτωθι επισυναπτόμενο αρχείο:

Πρόγραμμα (pdf)

Για περισσότερες πληροφορίες: Βίκυ Μακρυγιάννη, ΣΕΒ, Τ: 211 5006121, E: vmakrigianni@sev.org.gr, Κρις Έλεν Ζαρμπούνη, ΣΒΘΣΕ, Τ:24210 28111 Ε:kzarmpouni@sbtse.gr

 

Η Διαδικτυακή Ενημερωτική Εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του ΣΒΘΣΕ/Enterprise Europe Network