Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο στην ASIA FRUIT LOGISTICA 2021

Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο στην ASIA FRUIT LOGISTICA 2021

 

Δρόμους εξωστρέφειας στην ασιατική αγορά τροφίμων ανοίγει το Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο, που διοργανώνεται για τέταρτη φορά από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα. Η ASIA FRUIT LOGISTICA 2021, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Asia World-Expo Center, του Χονγκ Κονγκ, θα ανοίξει τις πύλες της από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου του 2021, ενώ το ASIA FRUIT CONGRESS θα φιλοξενηθεί στην ίδια τοποθεσία, μια ημέρα πριν από την επίσημη έναρξη της έκθεσης, στις 27 Σεπτεμβρίου.

Για το έτος 2021, για πρώτη φορά μαζί με την ASIA FRUIT LOGISTICA θα πραγματοποιηθεί η SEAFOOD EXPO ASIA, μια εκ των κορυφαίων εκθέσεων θαλασσινών στην Ασία. Με τον τρόπο αυτό αποσκοπούν στην προσέλκυση περισσότερων εμπορικών επισκεπτών, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και τις δύο εκθέσεις προσκομίζοντας συνδυαστικά εισιτήρια σε ειδικές τιμές.

Κάθε επιχείρηση, που ενδιαφέρεται να λάβει μέρος στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, καλείται να δηλώσει το ενδιαφέρον της το αργότερο έως τις 5 Μαρτίου 2021, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας στο e-mail: y.patsiavos@ahk.com.gr κ. Γιάννης Πατσιαβός, τηλ.: 210 6419026, κιν. 6945 234747, την επισυναπτόμενη δήλωση συμμετοχής