Πρόσκληση σε Διαδικτυακή Ενημερωτική Εκδήλωση με Θέμα: «MyDATA: ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ», 24-02-2021

Πρόσκληση σε Διαδικτυακή Ενημερωτική Εκδήλωση με Θέμα: «MyDATA: ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ», 24-02-2021

 

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος – ΣΒΘΣΕ σας προσκαλεί στη Διαδικτυακή Ενημερωτική Εκδήλωση που διοργανώνει σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ, με Θέμα:

«MyDATA: ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ»

 

 

η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ, την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021, ώρα 15:00-17:30

Στη συζήτηση θα συμμετάσχει ο Διοικητής Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων ΑΑΔΕ, κ. Γιώργος Πιτσιλής, καθώς και τα αρμόδια επιχειρησιακά στελέχη.

Όσοι επιθυμούν μπορούν μαζί με τη δήλωση συμμετοχής τους να μας αποστέλλουν τα ερωτήματά τους ή να μας γνωστοποιήσουν ζητήματα, σχετικά με την ανωτέρω θεματολογία, που τους απασχολούν προκειμένου για την καλύτερη προετοιμασία της συζήτησης.

Δηλώσεις Συμμετοχής: Έως Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Δηλώστε τη συμμετοχή σας ηλεκτρονικά ΕΔΩ ή συμπληρώνοντας το συνημμένο έντυπο δήλωσης συμμετοχής

Σημειώστε ότι όσοι δηλώσετε τη συμμετοχή σας, θα λάβετε το link για τη σύνδεσή σας στο ΖΟΟΜ meeting στη διεύθυνση του email που θα καταχωρήσετε στη δήλωση συμμετοχής σας, το πρωί της ίδιας μέρας, (Τετάρτη 24/2/2021)

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το Πρόγραμμα της Διαδικτυακής Ενημερωτικής Εκδήλωσης, μπορείτε να ανοίξετε το κάτωθι επισυναπτόμενο αρχείο:

Πρόγραμμα (pdf)

Η Διαδικτυακή Ενημερωτική Εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη των επιχειρήσεων: