Τα Μέλη του ΣΒΘΣΕ συμβάλλουν έμπρακτα στην ανακούφιση των πληγέντων από τον μεσογειακό κυκλώνα ΙΑΝΟ

Τα Μέλη του ΣΒΘΣΕ συμβάλλουν έμπρακτα στην ανακούφιση των πληγέντων από τον μεσογειακό κυκλώνα ΙΑΝΟ

 

Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, γενναιοδωρίας και αίσθημα αλληλεγγύης, οι επιχειρήσεις-μέλη του Συνδέσμου ANTOPACK AE, SABO ΑΕ, ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΑΕ, ΕΨΑ ΑΕ,  ΖΑΓΟΡΙΝ ΑΕ,  ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΕ, E.I. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, παραμένοντας στο πλευρό των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη διανομή ειδών διατροφής, οικιακών συσκευών και ειδών πρώτης ανάγκης στους πληγέντες κατοίκους του Δήμου Καρδίτσας και του Τ.Δ  Καρποχωρίου, καθώς και στους μαθητές Δημοτικών Σχολείων των Τ.Δ. Καρποχωρίου, Δασοχωρίου και Μελισσοχωρίου,  του Δήμου Σοφάδων, οι οποίες είναι οι κοινότητες που έπληξε περισσότερο ο «Ιανός».

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και με τη βοήθεια του Αντιπροέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, κ. Δημοσθένη Κατσή, ολοκληρώθηκε η διανομή προϊόντων διατροφής, οικιακών συσκευών και ειδών πρώτης ανάγκης στους κατοίκους και  μαθητές που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες της 18-19ης Σεπτεμβρίου.

«Η αλληλεγγύη μέσα από την παροχή κάθε πρόσφορου μέσου που θα κάνει πιο εύκολη την επιστροφή στην καθημερινότητα είναι η ελάχιστη προσφορά αγάπης και ο Σύνδεσμος Βιομηχάνων Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος δηλώνει παρών μέσα από τα μέλη του, ώστε να στηρίξει τις προσπάθειες των τοπικών κοινωνιών να σταθούν ξανά στα πόδια τους με κάθε πρόσφορο μέσο», δήλωσε ο εκπρόσωπος και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς  Ελλάδος, κ. Δημοσθένης Κατσής ο οποίος ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τις εταιρείες  ANTOPACK AE, SABO ΑΕ, ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΑΕ, ΕΨΑ ΑΕ,  ΖΑΓΟΡΙΝ ΑΕ,  ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΕ, E.I. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, για την ανταπόκριση και την ευγενική χορηγία τους.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί για την υποστήριξη και ενίσχυση όλων των Τοπικών κοινοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας που έχουν πληγεί.