Διεθνείς Εκθέσεις FRUIT LOGISTICA 2021

Διεθνείς Εκθέσεις FRUIT LOGISTICA 2021

 

29η FRUIT LOGISTICA 2021 (Βερολίνο, 03.– 05.02.2021)

14η ASIA FRUIT LOGISTICA & ASIA FRUIT CONGRESS (Σιγκαπούρη, 18. – 20.11.2020)

 

H επόμενη διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης για Φρέσκα Φρούτα και Λαχανικά, FRUIT LOGISTICA, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 3–5 Φεβρουαρίου 2021, η οποία διοργανώνεται από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου και επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Στην προηγούμενη διοργάνωση, η Ελλάδα και η Κύπρος εκπροσωπήθηκαν από 78 και 17 επιχειρήσεις αντίστοιχα, μεταξύ αυτών αγροτικοί συνεταιρισμοί, επιχειρήσεις φρέσκων φρούτων και λαχανικών, καθώς και εταιρίες τεχνικών συστημάτων, εξοπλισμού και συσκευασίας.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι για ακόμη μια φορά οργανώθηκαν με μεγάλη επιτυχία 4 ελληνικά ομαδικά περίπτερα, τα οποία φρόντισαν για την ενίσχυση της εικόνας της Ελλάδας όσο αφορά την προώθηση των φρέσκων ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα την εκπροσώπηση των ελληνικών εταιριών ανέλαβαν η Enterprise Greece Invest & Trade, η Great Greek Exports and Trade, η ΝOVACERT και η Economotechniki.

Ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, με στόχο να διευρύνει το διεθνές δίκτυο εκθέσεων και συνεδρίων, διοργανώνει τη 14η ASIA FRUIT LOGISTICA στις 18 – 20 Νοεμβρίου 2020 στη Σιγκαπούρη, όπου το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο διοργανώνει και για το έτος 2020 Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο. Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο εξασφάλισε τη στρατηγική υποστήριξη του Enterprise Greece Invest & Trade για τη συμμετοχή των Ελλήνων εκθετών στην τελευταία διοργάνωση, που δεν συμμετέχουν σε κάποιο πρόγραμμα, επιδοτώντας την με την ενίσχυση του 50% του ενοικίου του χώρου τους για σταντ επιφάνειας μέχρι 12 τ.μ.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής για την FRUIT LOGISTICA 2021, που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο στις 3–5 Φεβρουαρίου 2021 πατώντας ΕΔΩ.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 31 Ιουλίου 2020

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.