Διεξαγωγή 1ου Webinar “Doing Business with the Arab World” (Egypt + Iraq), Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Διεξαγωγή 1ου Webinar “Doing Business with the Arab World” (Egypt + Iraq), Τρίτη 26 Μαΐου 2020

 

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο, προσαρμοζόμενο στην εποχή που διανύουμε, η οποία βασίζεται στην εργασία και τις επικοινωνίες εξ αποστάσεως, και εναρμονισμένο με την ανάγκη για επάνοδο των επιχειρήσεων και ενίσχυσης της οικονομίας και των εμπορικών συναλλαγών, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία διοργάνωσης μίας σειράς «τηλε-συναντήσεων» (webinars) με Έλληνες Εμπορικούς Ακόλουθους, διαπιστευμένους στις αραβικές χώρες, καθώς και Άραβες επαγγελματίες, με σκοπό την ενημέρωση των μικρο-μεσαίων επιχειρήσεων για την κατάσταση των αγορών στις χώρες αυτές και τις πιθανές επιπτώσεις της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.  Σκοπός των δράσεων είναι η αύξηση των ελληνικών εξαγωγών προς τα αραβικά κράτη και η παρουσίαση επιχειρηματικών ευκαιριών σε όλους τους τομείς στην μετά-covid-19 εποχή.

Το πρώτο webinar, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Μαΐου 2020 στις 15:00 ώρα Ελλάδος, και θα παρουσιάζει τις χώρες της Αιγύπτου και του Ιράκ. Ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, κ. Κώστας Φραγκογιάννης, θα απευθύνει χαιρετισμό και θα παραθέσει σύντομη εισαγωγική ομιλία. Θα ακολουθήσουν οι παρουσιάσεις από τους κ.κ. Παντελή Γκάσιο, Σύμβουλο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Κάιρο της Αιγύπτου, και Ευάγγελο Δαϊρετζή, Σύμβουλο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Ερμπίλ, Ιράκ.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα στους παρουσιαστές πριν και κατά τη διάρκεια του webinar, το οποίο θα διεξαχθεί στην ελληνική γλώσσα. Λεπτομέρειες σχετικά με τις τεχνικές πληροφορίες θα δοθούν στους ενδιαφερομένους όταν κατοχυρωθεί η συμμετοχή τους.

Για να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής, πατήστε ΕΔΩ.

Για την κατοχύρωση της συμμετοχής, θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί η φόρμα και κατατεθεί το αντίστοιχο ποσό μέχρι την Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 και ώρα 16:00 (Εκπρόθεσμες Δηλώσεις δεν θα γίνουν δεκτές)

Χορηγός του 1ου Webinar: