Πρόσκληση Συμμετοχής στο «11ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ» 6 – 8 Δεκεμβρίου 2019

Πρόσκληση Συμμετοχής στο «11ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ» 6 – 8 Δεκεμβρίου 2019

 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στο «11ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας», το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 8 Δεκεμβρίου 2019, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, στην Αθήνα.

H παρουσία των παραγωγών με τη βοήθεια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στοχεύει στην προβολή και ανάδειξη της υψηλής ποιότητας των Στερεοελλαδίτικων προϊόντων και των σπάνιων ποικιλιών μελιού, την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν, καθώς επίσης και την ανάπτυξη συνεργασιών.

Το Φεστιβάλ θα πλαισιώσουν παράλληλες εκδηλώσεις και το Διήμερο Μελισσοκομικό Συνέδριο, που θα λάβουν χώρα εντός του Εκθεσιακού Κέντρου, προσελκύοντας μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Φεστιβάλ επισκεφθείτε το σύνδεσμο: http://www.greekhoneyfestival.gr

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί  και επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας , με σφραγίδα και υπογραφή της επιχείρησης τους (αποστολή στο e-mail: info@kye.com.gr).

Συνημμένα αρχεία:

Πρόσκληση Συμμετοχής

Δήλωση Συμμετοχής

Ενημερωτικό Έντυπο

Κάτοψη του Εκθεσιακού Χώρου με το Περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη θέση Νο 80