Πραγματοποίηση ενημερωτικής εκδήλωσης με τίτλο: «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 2020: Αλλαγές και εξελίξεις στη λειτουργία των επιχειρήσεων», Βόλος, 23-9-2019

Πραγματοποίηση ενημερωτικής εκδήλωσης με τίτλο: «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 2020: Αλλαγές και εξελίξεις στη λειτουργία των επιχειρήσεων», Βόλος, 23-9-2019

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος-ΣΒΘΣΕ και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών – ΣΕΒ, με τίτλο: «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 2020: Αλλαγές και εξελίξεις στη λειτουργία των επιχειρήσεων», στο Ξενοδοχείο Domotel Xenia Volos City Hotel, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019, στον Βόλο.

Το πρωί της ίδιας μέρας παραχωρήθηκε Συνέντευξη Τύπου για τα ΜΜΕ, κατά την οποία τοποθετήθηκαν η Πρόεδρος του ΣΒΘΣΕ κα Ελένη Κολιοπούλου, ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΒ κ. Κωνσταντίνος Μπίτσιος, o Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒ κ. Αλέξανδρος Χατζόπουλος και η Γενική Διευθύντρια του ΣΒΘΚΕ κα Φρόσω Δαγλαρίδου, στα θέματα α) της εθνικής βιομηχανικής πολιτικής και β) παρεμβάσεων για τα προβλήματα που απασχολούν τη βιομηχανία στην Περιφέρεια.

(Δείτε το Δελτίο Τύπου ΕΔΩ)

Κατά τη διάρκεια της απογευματινής εκδήλωσης στελέχη του ΣΕΒ, του ΙΟΒΕ και της διαΝΕΟσις έκαναν εξειδικευμένες παρουσιάσεις για τις αλλαγές και προκλήσεις στα εργασιακό περιβάλλον, το Αναπτυξιακό Νομοσχέδιο και τις Αλλαγές στο Ρυθμιστικό Περιβάλλον.

Την εκδήλωση άνοιξαν με σύντομες τοποθετήσεις η Πρόεδρος του ΣΒΘΣΕ κα Ελένη Κολιοπούλου και ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΒ κ. Κωνσταντίνος Μπίτσιος. Το συντονισμό του πάνελ ανέλαβαν από κοινού η Γενική Διευθύντρια του ΣΒΘΣΕ κα Φρόσω Δαγλαρίδου και ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒ κ. Αλέξανδρος Χατζόπουλος.

Δείτε αναλυτικότερα:

 Χαιρετισμός Προέδρου ΣΒΘΣΕ, Ελ. Κολιοπούλου

 

 

 

 

Σημεία Ομιλίας Αντιπροέδρου ΣΕΒ, Κων. Μπίτσιος

 

 

 

 

Ομιλία με θέμα: Παραγωγικά οικοσυστήματα της περιφέρειας μετά την κρίση: Προκλήσεις και προοπτικές
Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ Επιστημονικός Σύμβουλος στο ΙΟΒΕ, Άγγελος Τσακανίκας

 

 

 

 

Ομιλία με θέμα: Εξελίξεις και αλλαγές στο επιχειρηματικό  περιβάλλον
Διευθυντής Τομέα Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος και Ρυθμιστικών Πολιτικών ΣΕΒ, Μιχάλης Μητσόπουλος

 

 

 

 

Ομιλία με θέμα: Επενδυτικά αντικίνητρα: Πολυνομία και απονομή δικαιοσύνης
Research Analyst, διαΝΕΟσις, Φαίη Μακαντάση

 

 

 

 

Ομιλία με θέμα: Αλλαγές και προκλήσεις στα εργασιακά
Διευθυντής Απασχόλησης & Αγοράς Εργασίας ΣΕΒ, Χρήστος Ιωάννου

 

 

 

 

Η εκδήλωση έκλεισε με ευρεία συζήτηση και ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις από τους παρευρισκόμενους επιχειρηματίες και το ραντεβού ανανεώθηκε για τις επόμενες προγραμματισμένες ενημερωτικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Σύνδεσμος.

 

 

 

 

 

Η ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του