Βιομηχανικό-Επιχειρηματικό Συνέδριο: “Αειφόρος Ενέργεια και Συσκευασία στην Εφοδιαστική Αλυσίδα”, Αθήνα, 24 Σεπτεμβρίου 2019

Βιομηχανικό-Επιχειρηματικό Συνέδριο: “Αειφόρος Ενέργεια και Συσκευασία στην Εφοδιαστική Αλυσίδα”, Αθήνα, 24 Σεπτεμβρίου 2019

 

Το συνέδριο διοργανώνει η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics με την επιστημονική  συμβολή του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης – ΕΚΕΤΑ/ΙΔΕΠ και την ενεργό συνεργασία και συμμετοχή του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας, της Πανελλήνιας ΄Ενωσης Τεχνολόγων Τροφίμων, του Ελληνικού Συνδέσμου Τικετοποιών, του Ελληνικού Ινστιτούτου Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων (ΕΛ.ΙΝ.ΗΟ), του επιχειρηματικού φόρουμ  A-Energy  Investments, της 3ΕΚ Οργάνωση εκθέσεων και άλλων εκπροσώπων της αγοράς.

Οι εργασίες του θα ανοίξουν την ερχόμενη Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019, με ομιλία του κ. Ν. Παπαθανάση, Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων αρμόδιου για θέματα  Βιομηχανίας και Εμπορίου. Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο  ξενοδοχείο Intercontinental (ώρες 9.00 -16.30) θα συμμετάσχουν  και  οι  καθ’ ύλην  αρμόδιοι φορείς  της Πολιτείας, ενώ κατά τη διάρκεια  συζήτησης  στρογγυλής τραπέζης  οι επιχειρηματικοί  φορείς θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν  επίκαιρες προτάσεις και απόψεις σε θέματα που άμεσα τους απασχολούν.

Το επίκαιρο συνέδριο αναμένεται να  παρακολουθήσουν περίπου 200 στελέχη από τις βιομηχανίες, από τις βιομηχανίες Ψύχους, από τον ευρύτερο  τομέα  των  Logistics, στελέχη βιομηχανιών τροφίμων, εμπορικών επιχειρήσεων, αλλά και εκπρόσωποι του Δημόσιου Τομέα, επιστημονικών φορέων και ΜΜΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανοίξετε τα κάτωθι επισυναπτόμενα αρχεία:

Πρόγραμμα (.pdf)

Δελτίο Τύπου (.pdf)

Φόρμα Συμμετοχής (.pdf)