Πρόσκληση συμμετοχής των επιχειρήσεων στην 3η Έκθεση «Κρασί-Μέλι-Λάδι & Ελιά η Αυθεντική Ελλάδα», Άλσος Περιστερίου,6-15/9/2019

Πρόσκληση συμμετοχής των επιχειρήσεων στην 3η Έκθεση «Κρασί-Μέλι-Λάδι & Ελιά η Αυθεντική Ελλάδα», Άλσος Περιστερίου,6-15/9/2019

 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 3η Έκθεση «Κρασί-Μέλι-Λάδι & Ελιά η Αυθεντική Ελλάδα»,  η οποία θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 15 Σεπτεμβρίου 2019, στο Άλσος Περιστερίου στην Αττική.

Οι παραγωγοί και οι επιχειρήσεις παραδοσιακών προϊόντων, που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας μπορούν να συμμετέχουν, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση  στο περίπτερο της Περιφέρειας, το οποίο εξασφαλίζει ατομικό χώρο 7 τ.μ. ανά εκθέτη.

Η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων παραγωγών και επιχειρήσεων προϋποθέτει την παρουσία εκπροσώπου καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Οι ώρες λειτουργίας της Έκθεσης θα είναι τις καθημερινές από τις 17:00 έως τις 22:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00 έως τις 22:00.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να εκδηλώσουν ενδιαφέρον το συντομότερο και όχι αργότερα από την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (αποστολή στο e-mail: info@kye.com.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανοίξετε τα κάτωθι επισυναπτόμενα αρχεία:

Πρόσκληση Συμμετοχής (.pdf)

Αίτηση Συμμετοχής (.pdf)