
Τρόφιμα δύο ποιοτήτων: Η Επιτροπή δημοσιεύει μελέτη για την αξιολόγηση των διαφορών στη σύνθεση των τροφίμων της ΕΕ
Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος, σας ενημερώνει για το Δελτίο Τύπου το οποίο εξέδωσε η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.
Πιο συγκεκριμένα:
Η Επιτροπή δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας πανευρωπαϊκής εκστρατείας δοκιμών τροφίμων, από την οποία προκύπτει ότι ορισμένα προϊόντα φέρουν πανομοιότυπο ή παρόμοιο εμπορικό σήμα, ενώ έχουν διαφορετική σύνθεση
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.