Τρόφιμα δύο ποιοτήτων: Η Επιτροπή δημοσιεύει μελέτη για την αξιολόγηση των διαφορών στη σύνθεση των τροφίμων της ΕΕ

Τρόφιμα δύο ποιοτήτων: Η Επιτροπή δημοσιεύει μελέτη για την αξιολόγηση των διαφορών στη σύνθεση των τροφίμων της ΕΕ

 

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος, σας ενημερώνει για το Δελτίο Τύπου το οποίο εξέδωσε η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα:

Η Επιτροπή δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας πανευρωπαϊκής εκστρατείας δοκιμών τροφίμων, από την οποία προκύπτει ότι ορισμένα προϊόντα φέρουν πανομοιότυπο ή παρόμοιο εμπορικό σήμα, ενώ έχουν διαφορετική σύνθεση

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.