Πραγματοποίηση Ενημερωτικής Εκδήλωσης με θέμα: «ΗΓΕΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ», Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019, Βόλος

Πραγματοποίηση Ενημερωτικής Εκδήλωσης με θέμα: «ΗΓΕΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ», Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019, Βόλος

 

Με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή στελεχών επιχειρήσεων και φοροτεχνικών, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019, στο αμφιθέατρο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο, η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «ΗΓΕΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ», με εισηγητή τον Πρύτανη του New York College και πρώην καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δρ. Δημήτριο Μπουραντά.

Η ενημερωτική εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από τον Σύλλογο Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Μαγνησίας, το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος και το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με την υποστήριξη του ΣΒΘΚΕ/Enterprise Europe Network .

Εκ μέρους του ΣΒΘΚΕ, την εκδήλωση χαιρέτισε το μέλος της Διοίκησης κ. Εμμανουήλ Ευσταθίου.

(χαιρετισμός – pdf)

 

 

 

 

 

 

Στη διάρκεια της ενημερωτικής εκδήλωσης αναπτύχθηκε μία ευρεία θεματολογία, η οποία αφορούσε στην ΗΓΕΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ως πρόγραμμα οργανωσιακής ανάπτυξης το οποίο βοηθά τους ηγέτες να κατανοήσουν το ρόλο τους στην υλοποίηση της επιχειρηματικής στρατηγικής, να αναλάβουν την πραγματοποίηση αλλαγών και να κατευθύνουν τους ανθρώπους τους δίνοντάς τους τα απαραίτητα εργαλεία, ώστε για να ανταποκριθούν επιτυχημένα στις διάφορες προκλήσεις.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την ενημερωτική εκδήλωση