Επιχειρηματικές Συναντήσεις στο πλαίσιο του Ελληνοτουρκικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου, Θεσσαλονίκη, 21-3-2019

Επιχειρηματικές Συναντήσεις στο πλαίσιο του Ελληνοτουρκικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου, Θεσσαλονίκη, 21-3-2019

 

Ο Οργανισμός Enterprise Greece, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για την προώθηση των εμπορικών και επενδυτικών σχέσεων μεταξύ ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων, σε συνεργασία με το Συμβούλιο Εξωτερικών Οικονομικών Σχέσεων της Τουρκίας (Foreign Economic Relations Board of Turkey -DEİK), συνδιοργανώνει Networking Reception, στο πλαίσιο του Ελληνοτουρκικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου. H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 (18:30-21:00), στο Ξενοδοχείο Νικόπολις.

Στην εν λόγω εκδήλωση θα συμμετάσχει διευρυμένη αποστολή Τούρκων επιχειρηματιών, με τους οποίους θα έχετε την ευκαιρία γνωριμίας και δικτύωσης κατά τη διάρκειά της. Ενδεικτικά, επισυνάπτονται κατάλογος των τουρκικών εταιρειών, με τις έως τώρα συμμετοχές, καθώς και το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση είναι η εγγραφή σας μέσω αποστολής της συνημμένης φόρμας (στα αγγλικά), στο Enterprise Greece [n.maragkakis@enterprisegreece.gov.gr]. Παρακαλείσθε για την απάντηση σας έως την Δευτέρα (18/3) στη 1μμΘα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.