Χαιρετισμός της Προέδρου ΔΣ ΣΒΘΚΕ στην Εκδήλωση: “Ευκαιρίες και Προκλήσεις για την Ελληνική Βιομηχανία στην Εποχή του Industry 4.0”

Χαιρετισμός της Προέδρου ΔΣ ΣΒΘΚΕ στην Εκδήλωση: “Ευκαιρίες και Προκλήσεις για την Ελληνική Βιομηχανία στην Εποχή του Industry 4.0”

 

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή εκπροσώπων της επιχειρηματικής και της ακαδημαϊκής κοινότητας, φορέων, μέσων ενημέρωσης και φοιτητών πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, η εκδήλωση “Ευκαιρίες και προκλήσεις για την Ελληνική Βιομηχανία στην εποχή του Industry 4.0” που διοργανώθηκε από την Ελληνική Παραγωγή –Συμβούλιο Βιομηχανιών για την Ανάπτυξη, το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) και το Εργαστήριο Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας European Industry Week 2019 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Την εκδήλωση προλόγισε εκ μέρους των διοργανωτών, η κα Ελένη Κολιοπούλου, Πρόεδρος Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος (ΣΒΘΚΕ), Μέλος Δ.Σ. «Ελληνική Παραγωγή –Συμβούλιο Βιομηχανιών για την Ανάπτυξη» και Μέλος Δ.Σ. Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Για να δείτε το κείμενο του χαιρετισμού της κας Ελένης Κολιοπούλου πατήστε ΕΔΩ.

Για να δείτε το βίντεο με τον χαιρετισμό της κας Ελένης Κολιοπούλου πατήστε ΕΔΩ.

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου της Εκδήλωσης πατήστε ΕΔΩ.