Έκθεση “DETROP & OENOS 2019” 2 – 4  Μαρτίου 2019, Εκθεσιακό κέντρο ΔΕΘ-ΗELEXPO, Θεσσαλονίκη

Έκθεση “DETROP & OENOS 2019” 2 – 4 Μαρτίου 2019, Εκθεσιακό κέντρο ΔΕΘ-ΗELEXPO, Θεσσαλονίκη

 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 28η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας Detrop & στην 7η Διεθνή Έκθεση Oenos, που διεξάγονται ταυτόχρονα και θα πραγματοποιηθούν από 2 έως 4 Μαρτίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της  ΔΕΘ ΗΕLEXPO, στη Θεσσαλονίκη.

Στη Detrop και Oenos θα συναντηθεί το πιο εξωστρεφές και αποτελεσματικό μείγμα τόπων, ανθρώπων και εταιρειών με μοναδικά ελληνικά προϊόντα, ομιλίες και παρουσιάσεις από επιλεγμένους επαγγελματίες του κλάδου και αντιστοίχηση (pairing) ιστοριών και γεύσεων. Η βιομηχανία τροφίμων-ποτών με έντονα χαρακτηριστικά εξωστρέφειας, θα βρεθεί στο επίκεντρο του  αγοραστικού ενδιαφέροντος. Προϊόντα από όλη την Ελλάδα, τοπικές παραγωγές, είδη με υψηλή προστιθέμενη αξία, εδέσματα που συνδέονται με ήθη, έθιμα και τον πολιτισμό της κάθε περιοχής, καινοτόμα τρόφιμα υψηλών αξιώσεων, κρασιά και αποστάγματα, θα δώσουν το «παρόν» στη διοργάνωση του 2019.

Περισσότερα στοιχεία για την έκθεση μπορείτε να αναζητήσετε στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: http://detrop.helexpo.gr/el.

Η Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας καλύπτει εξ’ ολοκλήρου το κόστος μίσθωσης και κατασκευής ενιαίου περίπτερου για τους έκθετες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα περίπτερα της, με στόχο να συμβάλει στην ενίσχυση της ανάδειξης των Στερεοελλαδίτικων προϊόντων στην περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο, και όχι αργότερα από τις 15 Δεκεμβρίου 2018, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (αποστολή στο e-mail: kogiap@kye.com.gr ή στο tzamtzia@kye.com.gr). Επισημαίνεται ότι θα δοθεί προτεραιότητα σε επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεταιρισμών και ομάδων μικρών παραγωγών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισυνάπτονται:

Πρόσκληση Συμμετοχής

Αίτηση Συμμετοχής

Ενημερωτικό Έντυπο