Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ»

Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ»

 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ , την έκθεση τροφίμων και ποτών για τους Έλληνες παραγωγούς, που θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 4 Φεβρουαρίου 2019 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό, με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει για 4η συνεχόμενη φορά στο γαστρονομικό θεσμό. Η έκθεση είναι αφιερωμένη στους Έλληνες παραγωγούς και απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες του κλάδου όσο και στο καταναλωτικό κοινό.

Την έκθεση επισκέπτονται έμποροι χονδρικής τροφίμων και ποτών, Supermarket, Cash & Carry, Hypermarket, Discount Market, Delicatessen, Καταστήματα Βιολογικών Προϊόντων, που πραγματοποιούν επιχειρηματικές συναντήσεις με τους συμμετέχοντες, καθώς επίσης και χιλιάδες καταναλωτές που αναζητούν το καλύτερο προϊόν για το τραπέζι τους.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: https://expotrof.gr/

Παρακαλούνται οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από τις 30 Νοεμβρίου 2018, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (αποστολή στο e-mail: rodim@kye.com.gr ή angelakopoulosn@kye.com.gr ή στο  fax: 2231028725). Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανοίξετε τα παρακάτω επισυναπτόμενα αρχεία:

Πρόσκληση Συμμετοχής

Αίτηση Συμμετοχής

Ενημερωτικό Έντυπο