ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΘ’ ΟΔΟΝ,ΕΛΛΑΔΑ – ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ_Περιφέρεια Στερεάς Ελλαδας_Πρόσκληση

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΘ’ ΟΔΟΝ,ΕΛΛΑΔΑ – ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ_Περιφέρεια Στερεάς Ελλαδας_Πρόσκληση

 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στο Φεστιβάλ «Γεύσεις καθ’ Οδόν, Ελλάδα-Μεσόγειος» , το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 23 Δεκεμβρίου 2018, στην Πλατεία Κανάρη, στην Κυψέλη, με στόχο την οργανωμένη και αποτελεσματική προβολή και προώθηση των ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων στο καταναλωτικό κοινό της Αττικής την περίοδο των Χριστουγέννων.

Το Φεστιβάλ «Γεύσεις καθ’ οδόν» είναι μια νέα προσπάθεια που γίνεται με τη στήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και φιλοδοξεί να προβάλλει το ελληνικό διατροφικό προϊόν εντάσσοντάς το στο πλαίσιο της μεσογειακής γαστρονομικής φιλοσοφίας.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε επιχειρήσεις τροφίμων, ποτών, βιολογικών και παραδοσιακών προϊόντων, γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και επιθυμούν να  λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερο της.

Η Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας καλύπτει εξ’ ολοκλήρου το κόστος συμμετοχής των εκθετών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο περίπτερο της , το οποίο εξασφαλίζει ατομικό χώρο 4,5 τ.μ. ανά εκθέτη.

Παρακαλούνται οι παραγωγοί και οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο, και όχι αργότερα από τις 23 Νοεμβρίου 2018, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ( αποστολή στο e-mail: kogiap@kye.com.gr  ή στο tzamtzia@kye.com.gr ή στο  fax: 2237352432 ).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανοίξετε τα επισυναπτόμενα αρχεία:

Πρόσκληση Συμμετοχής

Αίτηση Συμμετοχής

Ενημερωτικό Έντυπο του Φεστιβάλ

Αφίσα του Φεστιβάλ