Έκθεση «FOOD & LIFE 2018», στο Μόναχο της Γερμανίας, 28/11 – 2/12, στο Εκθεσιακό Κέντρο Messe Munchen

Έκθεση «FOOD & LIFE 2018», στο Μόναχο της Γερμανίας, 28/11 – 2/12, στο Εκθεσιακό Κέντρο Messe Munchen

 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην έκθεση παραδοσιακών τροφίμων και ποτών «FOOD & LIFE»,  που θα διεξαχθεί στο Μόναχο Γερμανίας από 28 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο Messe Munchen.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε επιχειρήσεις τροφίμων, ποτών, βιολογικών και παραδοσιακών προϊόντων, που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και επιθυμούν να  λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερο της.

Η έκθεση FOOD & LIFE αποτελεί τη μεγαλύτερη καταναλωτική έκθεση τροφίμων και ποτών της Βαυαρίας, στην οποία λαμβάνουν μέρος παραγωγοί και εταιρείες με βιολογικά και gourmet προϊόντα, μη βιομηχανοποιημένα και μη μεταλλαγμένα. Απευθύνεται κατά κύριο λόγο στον τελικό καταναλωτή, αλλά και σε εμπορικές εταιρείες χονδρικής, μικρές αλυσίδες, εστιατόρια, delicatessen κ.α. Οι κατηγορίες των προϊόντων που προσφέρονται προς πώληση είναι οι εξής: προϊόντα ελαιολάδου, μελισσοκομικά, delicatessen, μπαχαρικά, βότανα, ξηροί καρποί , αλλαντικά, γαλακτοκομικά, ποτά, οίνος χυμοί, μεταλλικό νερό, φυσικά φαρμακευτικά κ.α.

Για να δείτε την Πρόσκληση Συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ.

Για να δείτε την Αίτηση Συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ.

Για να δείτε πληροφορίες σχετικά με τον χώρο της Έκθεσης πατήστε ΕΔΩ.