Εκθέσεις στο Nαϊρόμπι – Κένυα το Σεπτέμβριο 4-6/9/2018

Εκθέσεις στο Nαϊρόμπι – Κένυα το Σεπτέμβριο 4-6/9/2018

 

Το Σεπτέμβριο (4-6/09/2018) διενεργούνται στο Ναϊρόμπι, πρωτεύουσα της Κένυας, οι κάτωθι τέσσερις μεγάλες διεθνείς θεματικές εμπορικές εκθέσεις τις οποίες οργανώνει κατ’ έτος η διεθνής εταιρεία EXPOGROUP.

21η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ  ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ & ΓΕΩΡΓΙΑΣ
(προϊόντα, εξοπλισμός, μηχανήματα)

21η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ, ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (προϊόντα, εξοπλισμός, μηχανήματα, εφαρμογές)

21η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ (προϊόντα, εξοπλισμός)

21η ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ
(προϊόντα, εξοπλισμός, μηχανήματα)

Η συμμετοχή των επιχειρήσεων στις εκθέσεις αποτελεί ένα πρώτο βασικό βήμα ώστε να καταστεί δυνατή η δυναμική παρουσία και αποτελεσματική είσοδος Ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στην πολλά υποσχόμενη και ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά της Κένυας αλλά και των υπολοίπων πέντε χωρών της Κοινότητας Ανατολικής Αφρικής (East Africa Community – EAC: Τανζανία, Μπουρουντί, Ρουάντα, Ουγκάντα, Νότιο Σουδάν). Για τις Ελληνικές επιχειρήσεις ανοίγονται πραγματικά απεριόριστες δυνατότητες και προοπτικές.

Το Επίτιμο Προξενείο της Δημοκρατίας της Κένυας στην Ελληνική Δημοκρατία και το Ελληνο-Κενυάτικο Επιμελητήριο Βιομηχανίας, Εμπορίου, Ανάπτυξης, Τουρισμού & Πολιτισμού είναι οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της EXPOGROUP στην Ελλάδα.

Επισυνάπτονται πληροφορίες για τις εκθέσεις και για τον τρόπο συμμετοχής σ’ αυτές, παραπάνω, καθώς επίσης και στις δύο ανακοινώσεις του Ελληνο-Κενυατικού Επιμελητηρίου.

Πρώτη Ανακοίνωση (pdf)

Δεύτερη Ανακοίνωση (pdf)

Περισσότερες πληροφορίες:
Τηλέφωνα: 210 38 10 465 & 210 38 39 259
Ηλεκτρονική δ/νση: info@kenyagreece.com
www.kenyagreece.com