Ο Σύνδεσμος στο 5ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων στη Λαμία 24-25.05.2018

Ο Σύνδεσμος στο 5ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων στη Λαμία 24-25.05.2018

 

Την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε η έναρξη των εργασιών του 5ου Ελληνογερμανικού Φόρουμ τροφίμων το οποίο διοργάνωσε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με την εταιρία-μέλος του BASF Ελλάς ΑΒΕΕ και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Δήμου Λαμιέων.

Κατά την πρώτη ημέρα των εργασιών του συνεδρίου, χαιρετισμό απηύθυνε  ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης και Αντιπρόεδρος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, Αθανάσιος Συριανός, ο Διευθύνων Σύμβουλος της BASF Ελλάς ΑΒΕΕ, Βασίλης Γούναρης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, o Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλης Κόκκαλης, ο Επιτετραμμένος της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Marc Bogdahn και ο Δήμαρχος Λαμιέων, Νίκος Σταυρογιάννης.

Εκ μέρους του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος, συμμετείχε στο Φόρουμ ως ομιλήτρια η Πρόεδρος του Δ.Σ. κα Ελένη Κολιοπούλου, ενώ τις εργασίες του Συνεδρίου παρακολούθησαν και η Υπεύθυνη του Τμήματος ΣΒΘΚΕ/Enterprise Europe Network-Hellas κα Στ. Βαϊνά και το στέλεχος του Συνδέσμου κ. Β. Ζυγούρας.

Για να δείτε την ομιλία της Προέδρου πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθούν φωτογραφίες από τις εργασίες του 5ου Ελληνογερμανικού Φόρουμ τροφίμων