Συνέδριο GREEK EXPORTS FORUM, Αθήνα 30 Μαΐου 2017

Συνέδριο GREEK EXPORTS FORUM, Αθήνα 30 Μαΐου 2017

 

http://exports.ethosevents.eu

 

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος σας ενημερώνει ότι διοργανώνεται για πέμπτο συνεχόμενο έτος το Greek Exports Forum, το συνέδριο – θεσμός των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, του νευραλγικού, για την ανάπτυξη της οικονομίας, εξαγωγικού τομέα.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) και την Ethos Events, ενώ οι εργασίες του συνεδρίου τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα διεξαχθούν  την Τρίτη 30 Μαΐου 2017, στην Αθήνα στο  ξενοδοχείο Divani Caravel.

Το 5th Greek Exports Forum περιλαμβάνει την διοργάνωση του κεντρικού συνεδρίου (ομιλίες και πάνελ συζήτησης) αλλά και τρείς επιπλέον παράλληλες δράσεις:

ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΡΑΣΗ 1: Β2Β Συμβουλευτικές Συναντήσεις Ελλήνων εξαγωγέων με Στελέχη των γραφείων Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ)
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΡΑΣΗ 2: B2B Συναντήσεις Ελλήνων εξαγωγέων με Στελέχη Διμερών Επιμελητηρίων
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΡΑΣΗ 3: B2B Συναντήσεις Ελλήνων εξαγωγέων με εκπροσώπους των μεγάλων χορηγών του Forum

Τo κόστος της ατομικής συμμετοχής στο συνέδριο ανέρχεται στα 200 ευρώ πλέον ΦΠΑ 24%.

Στο κόστος αυτό  συμπεριλαμβάνεται (εφόσον το επιθυμείτε), η δυνατότητα πραγματοποίησης από την πλευρά σας, ενός έως δύο B2B meetings σε κάθε μία από τις παραπάνω δράσεις.

Στην ιστοσελίδα του συνεδρίου θα δείτε για ποιες χώρες έχει εξασφαλισθεί η συμμετοχή Στελεχών γραφείων Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων, καθώς και  για ποια Διμερή Επιμελητήρια.

Κάνοντας κλικ ΕΔΩ θα βρείτε την φόρμα δήλωσης συμμετοχής στο συνέδριο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την αρμόδια κα. Γιόλα Φράγκου – Υπεύθυνη Πληροφόρησης ΣΒΘΚΕ/Enterprise Europe Network- Hellas, 24210-29407-8.