Επιχειρηματική Αποστολή στην Ασία, Δευτέρα 26 Ιουνίου – Τρίτη 4 Ιουλίου

Επιχειρηματική Αποστολή στην Ασία, Δευτέρα 26 Ιουνίου – Τρίτη 4 Ιουλίου

 

Το Ελληνο-Γερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Ελληνο-Ασιατικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, διοργανώνουν επιχειρηματική αποστολή σε 4 πόλεις της Ασίας από τη Δευτέρα 24 Ιουνίου μέχρι την Τρίτη 4 Ιουλίου 2017, με στόχο τη διερεύνηση και αξιοποίηση ευκαιριών σε μία Ήπειρο με σταθερά αναπτυξιακή πορεία.

Η επιχειρηματική αποστολή θα επισκεφθεί διαδοχικά το Τόκυο (26-27 Ιουνίου), τη Σεούλ (28 Ιουνίου), το Πεκίνο (29-30 Ιουνίου) και την Ταϊπέϊ (3-4 Ιουλίου).

Αποκλειστικός στόχος της Αποστολής είναι να δώσει την ευκαιρία σε εξωστρεφείς εταιρίες να έχουν επαφές και συζητήσεις με τοπικές εταιρίες για να επιδιώξουν συμφωνίες τόσο γιαεξαγωγές όσο και για άλλες δραστηριότητες, joint-ventures, συμπράξεις, μεταφοράτεχνογνωσίας, επενδύσεις, αναζήτηση συνεργατών-αντιπροσώπων, κλπ. Οι συγκεκριμένεςχώρες είναι ανεπτυγμένες, έχουν μεγάλους καταναλωτικούς πληθυσμούς με αγοραστικήδύναμη και καταναλωτική τάση που αναζητούν ποιοτικά προϊόντα δυτικής προέλευσης καιπροσφέρουν ευκαιρίες σε αρκετούς τομείς.

Για τη Δήλωση Συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιχειρηματική αποστολή πατήστε ΕΔΩ