2ο EUSAIR Forum 2017: Εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων (Β2Β) στην Ελλάδα, Ιωάννινα,11 Μαΐου 2017

2ο EUSAIR Forum 2017: Εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων (Β2Β) στην Ελλάδα, Ιωάννινα,11 Μαΐου 2017

 

een_logo1

https://www.b2match.eu/eusair2017

 

Το 2ο Φόρουμ EUSAIR Forum:EU Strategy for the Adriatic and Ionian Region, το οποίο διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ελληνική Δημοκρατία με την υποστήριξη του EUSAIR Facility Point (στρατηγικό πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο από το INTERREG V-B Πρόγραμμα Συνεργασίας Αδριατικής – Ιονίου 2014-2020) θα πραγματοποιηθεί στις 11 & 12 Μαΐου 2017, στα Ιωάννινα.

Στο πλαίσιο του Φόρουμ και σε συνέχεια της επιτυχημένης Εκδήλωσης Επιχειρηματικών Συναντήσεων που διοργανώθηκε πέρυσι στο 1ο EUSAIR Forum στην Κροατία, το Enterprise Europe Network – το μεγαλύτερο Διεθνές Δίκτυο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας στον κόσμο – που έχει ενεργό ρόλο στο οικοσύστημα Περιφερειακής Επιχειρηματικής υποστήριξης, αναγνωρισμένο για τη μακροχρόνια εμπειρία του στην παροχή διασυνοριακών και διεθνών υπηρεσιών προς τις ΜΜΕ, καλείται για δεύτερη φορά να συνεισφέρει στο Φόρουμ με την οργάνωση Εκδήλωσης Επιχειρηματικών Συναντήσεων (Β2Β) των χωρών της Αδριατικής και του Ιονίου (Αλβανία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Κροατία, Ιταλία, Μαυροβούνιο, Σερβία, Σλοβενία), το πρωί της 11ης Μαΐου 2017 (https://www.b2match.eu/eusair2017).

Η Εκδήλωση θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες φορείς να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να βρουν τους κατάλληλους εταίρους για τη σύναψη διεθνών συνεργασιών.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος, μέλος του Δικτύου Enterprise Europe Network – Hellas προσκαλεί επιχειρήσεις και οργανισμούς να συμμετέχουν στις B2B συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο 2ο Φόρουμ για την Στρατηγική της ΕΕ για την Μακροπεριφέρεια Αδριατικής- Ιονίου (EUSAIR), στα Ιωάννινα, το πρωί της 11ης Μαΐου 2017.

Οι Βασικοί θεματικοί τομείς είναι:

Θαλάσσιες τεχνολογίες
Υδατοκαλλιέργειες
Τρόφιμα και ποτά
Θαλάσσιες μεταφορές και υπηρεσίες
Θαλάσσιο περιβάλλον
Τουρισμός
Διατομεακός τουρισμός: ICT, Μεταφορές, Ενέργεια, Υγεία

Ποιος μπορεί να συμμετέχει;

Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους παραπάνω τομείς
Πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα
Επιμελητήρια
Clusters
Άλλοι οργανισμοί και ενδιαφερόμενοι από την περιοχή Ιονίου και Αδριατικής

Τα οφέλη της συμμετοχής:

Η Εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του 2ου EUSAIR Φόρουμ και αποτελεί σημαντική ευκαιρία για Επιχειρήσεις και Οργανισμούς από την Ελλάδα που ενδιαφέρονται για επαφές με δυνητικούς συνεργάτες στο εξωτερικό, νέους πελάτες / προμηθευτές και νέες τεχνολογίες, αντίστοιχα για Επιχειρήσεις από το εξωτερικό που ενδιαφέρονται για την ελληνική αγορά και τις Επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα.

Οι συμμετέχοντες στις Επιχειρηματικές Συναντήσεις θα έχουν την ευκαιρία, επίσης, να συναντηθούν με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, το δίκτυο των Επιχειρηματικών Αγγέλων, των Υπουργείων και άλλων οργανισμών.

Διαδικασία συμμετοχής:

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής και να υποβάλουν το προφίλ τους (ζήτηση ή προσφορά Επιχειρηματικών προτάσεων, τεχνολογικών προϊόντων ή συμμετοχής σε ερευνητικά προγράμματα).

Tα προφίλ δημοσιεύονται σε ηλεκτρονικό κατάλογο και αποτελούν τη βάση για τη διοργάνωση διμερών συναντήσεων με δυνητικούς συνεργάτες.

Αναζητήστε στα δημοσιευμένα προφίλ τους συνεργάτες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας και ζητήστε τους να τους συναντήσετε κατά τις ημέρες του brokerage event στον προκαθορισμένο χώρο.

Κάθε συμμετέχων θα λάβει το ατομικό του πρόγραμμα συναντήσεων πριν τη διοργάνωση.

Οι συναντήσεις θα διεξαχθούν από τις 9:30 ως τις 13:30 την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017.

Σημαντικές ημερομηνίες:

Εγγραφή και υποβολή προφίλ: ως τις 5 Μαΐου 2017
Αιτήσεις για συναντήσεις: 26 Απριλίου έως 5 Μαΐου 2017
Αποστολή προκαταρκτικού ατομικού προγράμματος: 10 Μαΐου 2017
Ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης των Επιχειρηματικών Συναντήσεων: 11 Μαΐου 2017

Κόστος συμμετοχής:

Η συμμετοχή στην Εκδήλωση είναι δωρεάν.
Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της Εκδήλωσης ΕΔΩ

Λοιπές σημαντικές πληροφορίες:

Συμμετέχουσες επιχειρήσεις & οργανισμοί από τις Περιφέρειες Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας μπορούν κατά την εγγραφή τους να επιλέξουν τοπικό Γραφείο Υποστήριξης (Support Office) τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος (GR – Association of Industries in Thessaly and in Central Greece (AITCG)), ώστε να υπάρξει η κατάλληλη υποστήριξη σε όλη τη διαδικασία της επιλογής συναντήσεων και αναζήτησης των καταλληλότερων συνεργατών.

Με την υποστήριξη:

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΣΒΘΚΕ
Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου
«Enterprise Europe Network – Hellas»

κα. Στέλλα Βαϊνά – Υπεύθυνη Τμήματος ΣΒΘΚΕ/Enterprise Europe Network- Hellas
κα. Γιόλα Φράγκου – Υπεύθυνη Πληροφόρησης ΣΒΘΚΕ/Enterprise Europe Network- Hellas

Ελ. Βενιζέλου 4
38221 Βόλος
Τηλ. +30 24210 29407-8/ 28111
E-mail: svaina@sbtke.gr, sbtke@otenet.gr