Επιχειρηματικές συναντήσεις του κλάδου Δομικών Υλικών με αγοραστές από τον Αραβικό Κόσμο

Επιχειρηματικές συναντήσεις του κλάδου Δομικών Υλικών με αγοραστές από τον Αραβικό Κόσμο

 

Ο οργανισμός Enterprise Greece, με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των Ελληνικών επιχειρήσεων και την αύξηση των Ελληνικών εξαγωγών, προγραμματίζει, με την υποστήριξη της ΔΕΘ – Helexpo, τη διεξαγωγή επιχειρηματικών συναντήσεων στη Θεσσαλονίκη, στις 15 και 16 Μαΐου 2017, για τον κλάδο των Δομικών Υλικών.

Για το σκοπό αυτό, σε συνεργασία με τα κατά τόπους γραφεία ΟΕΥ των Ελληνικών Πρεσβειών, προσκαλεί στην Ελλάδα κατασκευαστικές εταιρείες, μελετητικά γραφεία και αγοραστές από τα  ΗΑΕ, το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν, το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο, προκειμένου να έλθουν σε επαφή με ενδιαφερόμενες εξαγωγικές επιχειρήσεις.

Τα προϊόντα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον ενδεικτικά είναι: Δομικά Υλικά (μονωτικά υλικά, χρώματα), ηλεκτρολογικό υλικό, βιομηχανικός φωτισμός, ηλεκτρικά μηχανήματα, τεχνολογία υδάτων και περιβάλλοντος, συστήματα  καθαρισμού και συντήρησης, προϊόντα μεταλλουργίας, κουζίνες, μπάνια, κεραμικά, μάρμαρα, κουφώματα και κατασκευές αλουμινίου,  προϊόντα ξύλου, ηλιακή ενέργεια κ.α.

•Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στις εν λόγω επιχειρηματικές συναντήσεις, παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής και να την αποστείλουν, μαζί με σύντομο προφίλ της επιχείρησής τους στην αγγλική γλώσσα, στο mail z.legga@enterprisegreece.gov.grέως την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017.

•Οι αιτήσεις και τα εταιρικά profiles, θα σταλθούν στα γραφεία Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων των Ελληνικών Πρεσβειών για αξιολόγηση από τους κατά τόπους αγοραστές και εκδήλωση ενδιαφέροντος για την πραγματοποίηση συναντήσεων με τις εταιρείες που θα επιλέξουν.

•Εντός του Απριλίου θα υπάρξει η ενημέρωση ότι έχουν εξασφαλιστεί τουλάχιστον 6-8 συναντήσεις ανά εταιρεία. Και στη συνέχεια θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό των 650€ πλέον ΦΠΑ 24% ήτοι 806€.

Για να δείτε την πρόσκληση συμμετοχής στις επιχειρηματικές συναντήσεις, καθώς επίσης και τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής, μπορείτε να ανοίξετε τα παρακάτω επισυναπτόμενα αρχεία.

Πρόσκληση Συμμετοχής(pdf)

Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής(docx)

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τις κυρίες Ζωή Λέγγα (210 3355798, z.legga@enterprisegreece.gov.gr) και Αννίτα Τρυποσκούφη (210 3355778, a.triposkoufi@enterprisegreece.gov.gr).