Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας

 

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος συμμετείχε στη συνάντηση εργασίας που είχε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργος Σταθάκης με τους εκπροσώπους των Επιχειρήσεων και της Βιομηχανίας και την Τοπική Αυτοδιοίκηση στη Λαμία, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία που αφορούν στην αρμοδιότητα του Υπουργείου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Σύνδεσμος είχε την ευκαιρία να κάνει επισημάνσεις, να θέσει ερωτήματα και να καταθέσει τις προτάσεις των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας για θέματα όπως το υψηλό μη ανταγωνιστικό ενεργειακό κόστος παραγωγής στη βιομηχανία, τις δυσλειτουργίες του επιχειρηματικού περιβάλλοντος εστιάζοντας στην έλλειψη χωροταξικού σχεδιασμού, στις δυσκολίες της αδειοδότησης των επιχειρήσεων, στην αναγκαιότητα υποστήριξης για τη δημιουργία επιχειρηματικών πάρκων, στο σχεδιασμό και τη λειτουργία του ηλεκτρονικού μητρώου αποβλήτων κ.α.

Στη συνάντηση τον Σύνδεσμο εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους, η Γενική Διευθύντρια κα Φρόσω Δαγλαρίδου και ο Τεχνικός Σύμβουλος του Συνδέσμου κ. Αριστοτέλης Χριστοδουλόπουλος, Διευθυντής Εργοστασίου της Επιχείρησης-Μέλους ‘Χαρτοποιία Φθιώτιδας ΑΕ’, ενώ στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Βουλευτές κ.κ. Αποστόλης Καραναστάσης, Γιάννης Σαρακιώτης, Δημήτρης Βέττας και Θανάσης Μιχελής.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τη συνάντηση (Πηγή: www.mag24.gr)

 

Βίντεο με τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου ΣΒΘΚΕ κ. Λουκά Παπαχαραλάμπους