Επιχειρηματικές συναντήσεις του κλάδου Τροφίμων και Αναψυκτικών, με αγοραστές από Ευρώπη, Άπω Ανατολή & Αραβικό Κόσμο

Επιχειρηματικές συναντήσεις του κλάδου Τροφίμων και Αναψυκτικών, με αγοραστές από Ευρώπη, Άπω Ανατολή & Αραβικό Κόσμο

 

Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.- Enterprise Greece, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της και με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των Ελληνικών  επιχειρήσεων και την αύξηση των Ελληνικών εξαγωγών, προγραμματίζει τη διεξαγωγή επιχειρηματικών συναντήσεων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη για τον κλάδο τροφίμων – αναψυκτικών.

Για το σκοπό αυτό σε συνεργασία με τα κατά τόπους γραφεία ΟΕΥ των Ελληνικών Πρεσβειών, προσκαλεί στην Ελλάδα  αγοραστές από  Σουηδία, Πολωνία, Ιαπωνία, Δημοκρατία της Κορέας, ΗΑΕ, Κουβέιτ, Μπαχρέιν, Κατάρ, Σαουδική Αραβία και Αίγυπτο, προκειμένου να έλθουν σε επαφή με ενδιαφερόμενες εξαγωγικές επιχειρήσεις.

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν 8-9 Μαΐου 2017 στη Θεσσαλονίκη και 10-11 Μαΐου 2017, στην Αθήνα.

Για να δείτε την πρόσκληση συμμετοχής στις επιχειρηματικές συναντήσεις, καθώς επίσης και τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής, μπορείτε να ανοίξετε τα παρακάτω επισυναπτόμενα αρχεία.

Πρόσκληση Συμμετοχής(pdf)

Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής(docx)

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με τις κυρίες  Α. Τρυποσκούφη, στο τηλέφωνο  210 3355778 (a.triposkoufi@enterprisegreece.gov.gr) & Ζ. Λέγγα στο τηλέφωνο  210 3355798 (z.legga@enterprisegreece.gov.gr)  και στην ηλεκτρονική διεύθυνση promotion@enterprisegreece.gov.gr.