7ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς, 31/3/2017 – 2/4/2017, Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, Αθήνα

7ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς, 31/3/2017 – 2/4/2017, Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, Αθήνα

 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει για πρώτη φορά στο “7o Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2017, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, στην Αθήνα, με στόχο την οργανωμένη και αποτελεσματική προβολή των ελαιοκομικών προϊόντων και του συνόλου του παραγωγικού της κεφαλαίου.

Το Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς αποτελεί το σημαντικότερο θεσμό της ελαιοκομίας στην Ελλάδα και στηρίζεται από τους φορείς του κλάδου και την ελληνική επιστημονική κοινότητα. Στόχος του είναι η προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού ελαιολάδου, κυρίως των μικρών παραγωγών, και των επιτραπέζιων ελιών στο καταναλωτικό, στο εμπορικό κοινό και στους χώρους μαζικής εστίασης.

Επιπλέον, αποτελεί τον τόπο για την σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ των παραγωγών και επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης ελαιοκομικών προϊόντων και εξοπλισμού. Παράλληλα με το φεστιβάλ πραγματοποιείται επιστημονικό συνέδριο για την Ελιά & το Ελαιόλαδο καθώς και ο 5ος Διαγωνισμός «Ελληνικών Εξαιρετικά Παρθένων Ελαιολάδων».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε τα παρακάτω επισυναπτόμενα αρχεία:

Πρόσκληση Συμμετοχής (pdf)

Αίτηση Συμμετοχής (doc)

4ος Διαγωνισμός Επιτραπέζιας Ελιάς (pdf)

5ος Διαγωνισμός Ελληνικών Εξαιρετικά Παρθένων Ελαιολάδων (pdf)