Ημερίδα με θέμα: Παρουσίαση του Αγροδιατροφικού Επιταχυντή “ΚΑΤΑΝΑ”, Παρασκευή 10-2-2017

Ημερίδα με θέμα: Παρουσίαση του Αγροδιατροφικού Επιταχυντή “ΚΑΤΑΝΑ”, Παρασκευή 10-2-2017

 

logo-epim

EKETA-LOGO-gr-transparentIBOfinal_logo_gr

enterprise

horizon2020

Εκδήλωση την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017, στο Επιμελητήριο Μαγνησίας

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας σε συν – διοργάνωση με το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος μέλος του Enterprise Europe Network-Hellas, σας προσκαλεί στην παρουσίαση του «ΚΑΤΑΝΑ».

Εκπρόσωποι από εξέχουσες ερευνητικές ομάδες, από μικρομεσαίες επιχειρήσεις του χώρου αλλά και από την σύμπραξη του ΚΑΤΑΝΑ θα παρευρεθούν για να μιλήσουν για τη σημασία της ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ και των ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΑΙΧΜΗΣ στο μέλλον της αγροτεχνολογίας.

Το έργο ΚΑΤΑΝΑ έχει ως στόχο να προωθήσει καινοτόμες ιδέες, οι οποίες μπορούν να προέρχονται από φυσικά πρόσωπα, startup ή μικρομεσαίες επιχειρήσεις από τις χώρες που εντάσσονται στο HORIZON2020. Οι ιδέες θα πρέπει να βασίζονται στην αξιοποίηση τεχνολογικών καινοτομιών για την παραγωγή αγροδιατροφικών προϊόντων ή υπηρεσιών, καθώς αναζητούνται οι εταιρείες που θα ηγηθούν των εξελίξεων στο χώρο της αγροτεχνολογίας. O προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται σε 1,2 εκατ. ευρώ.

Η δυνατότητα υποβολής έχει ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2017. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πρόγραμμα στην εκδήλωση.

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση πατήστε ΕΔΩ.

Για να δείτε την πρόσκληση της εκδήλωσης πατήστε ΕΔΩ.

Για να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης πατήστε ΕΔΩ.