Πρόσκληση Συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SEOUL FOOD & HOTEL (SEOUL 16-19 Μαΐου 2017)

Πρόσκληση Συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SEOUL FOOD & HOTEL (SEOUL 16-19 Μαΐου 2017)

Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. Enterprise Greece διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στην Διεθνή Έκθεση “SEOUL FOOD & HOTEL“.

Η Διεθνής Έκθεση “SEOUL FOOD & HOTEL” θα λάβει χώρα στο KOREA INTERNATIONAL EXHIBITION & CONVENTION CENTER (KINTEX) μεταξύ 16 και 19 Μαΐου 2017.

Η έκθεση αυτή αποτελεί ένα επιχειρηματικό γεγονός που προσελκύει τους σημαντικότερους εκπροσώπους από το χώρο της λιανικής, της τροφοδοσίας, της χονδρικής, της διανομής και της βιομηχανίας ειδών τροφίμων και ποτών.

Η Νότια Κορέα με συνολικό πληθυσμό 52 εκατομμυρίων κατοίκων είναι η 13η μεγαλύτερη οικονομία στο κόσμο και μία από τις ισχυρότερες βιομηχανικές χώρες.

Η ύπαρξη Συμφωνίας Ελεύθερων Συναλλαγών με την Ε.Ε από το 2011, έχει δώσει ώθηση στις εξαγωγές προς την Κορέα οι οποίες αυξήθηκαν κατά 50%.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ € 339 /τ.μ. συν  24% ΦΠΑ

Αιτήσεις συμμετοχής μέχρι 06/03/2017

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε ανοίξτε τα παρακάτω αρχεία:

Κανονισμός Συμμετοχής(pdf)

Πρόσκληση Συμμετοχής(pdf)

Αίτηση Συμμετοχής(docx)

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Θεσσαλία και Στερεάς Ελλάδας μπορούν να επικοινωνήσουν και με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, μέλος του ευρωπαϊκού δικτύου Enterprise Europe Network, κα Γ. Φράγκου (τηλ. 24210 29407-8, sbtke@otenet.gr)