ΕΒΕΑ Export Forum 2016

ΕΒΕΑ Export Forum 2016

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος σας ενημερώνει ότι:

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου, διοργανώνει ειδική εκδήλωση με τίτλο «ΕΒΕΑ Export Forum 2016» τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016, ώρα 9:30 π.μ.  στο ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7, (6ος όροφος).

Στόχος είναι η ενημέρωση των επιχειρήσεων σχετικά με την ανάπτυξη του Διεθνούς Εμπορίου, την προσέλκυση επενδύσεων και συνεργασιών, τις επιχειρηματικές ευκαιρίες, αλλά και τους τρόπους προώθησης των ελληνικών προϊόντων σε ξένες αγορές, όπως επιχειρηματικές αποστολές και συμμετοχή σε εμπορικές εκθέσεις.

Η εν λόγω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, του Enterprise Greece, της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, της Ευρωπαϊκής Τράπεζας για την Ανασυγκρότηση και την Ανάπτυξη καθώς και του Υπουργείου Εξωτερικών.

Στη συνέχεια, θα δοθεί έμφαση στην αγορά του Ισραήλ και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες μεταξύ των δυο χωρών, ενώ θα παραστεί εκπρόσωπος από την Ένωση Επιμελητηρίων του  Ισραήλ, ο Πρόεδρος του Ελληνο-ισραηλινού Επιμελητηρίου και η Επικεφαλής του Γραφείου ΟΕΥ στο Τελ Αβίβ.

Στο τέλος, οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες και οι εκπρόσωποι των φορέων θα έχουν τη δυνατότητα για συναντήσεις με τα στελέχη Ο.Ε.Υ. του Υπουργείου Εξωτερικών καθώς και την επικεφαλής του Γραφείου Ο.Ε.Υ. Τελ Αβίβ, με στόχο την έγκυρη και εξειδικευμένη πληροφόρησή τους για τις αγορές Ιταλίας, Καναδά, Ινδίας και Ισραήλ.

Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ηλεκτρονικά πατώντας εδώ.           

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ