ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ FOODEX JAPAN – TOKYO, 7 –10 Μαρτίου 2017

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ FOODEX JAPAN – TOKYO, 7 –10 Μαρτίου 2017

Η Διεθνής Έκθεση “FOODEX JAPAN”  οργανώνεται για 42η  συνεχή χρονιά με την υποστήριξη των Ιαπωνικών Υπουργείων Εξωτερικών, Υγείας  και Εργασίας, Αγροτικής οικονομίας καθώς και τον Οργανισμό Τουρισμού της Ιαπωνίας και τον Ιαπωνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου. Είναι η μεγαλύτερη εμπορική Έκθεση στις Ασιατικές αγορές  στον τομέα των τροφίμων και ποτών  και πραγματοποιείται στον Εκθεσιακό χώρο Makuhari Messe στο Τόκυο της Ιαπωνίας.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ: Αγροτικά προϊόντα, είδη αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής , γαλακτοκομικά προϊόντα, προϊόντα διαίτης και υγιεινής διατροφής, κατεψυγμένα, γαλακτοκομικά, κρέας και προϊόντα κρέατος, θαλασσινά, λάδι, ελιές, φρούτα, λαχανικά, μπαχαρικά, ποτά οινοπνευματώδη και μη, χυμοί,καφές, τσάι, εκδόσεις από τον χώρο των τροφίμων, εφημερίδες.

Η έκθεση αυτή αποτελεί ένα επιχειρηματικό γεγονός που προσελκύει τους σημαντικότερους εκπροσώπους από το χώρο της λιανικής, της τροφοδοσίας, της χονδρικής, της διανομής και της βιομηχανίας ειδών τροφίμων και ποτών.

Προθεσμία για υποβολή αίτησης συμμετοχής μέχρι τις 25/10/2016.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στο ΣΒΘΚΕ/Enterprise Europe Network-Hellas, αρμόδια κα Γ. Φράγκου, τηλ.: 24210/29407-8, e-mail: sbtke@otenet.gr