Επιχειρηματική Αποστολή στο Ισραήλ – Παλαιστίνη

Επιχειρηματική Αποστολή στο Ισραήλ – Παλαιστίνη

Με την ευκαιρία της επίσκεψης εργασίας του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Δημήτρη Μάρδα, στο Ισραήλ και στην Παλαιστίνη, η οποία προγραμματίζεται για το φθινόπωρο 2016, ο ΣΕΒ προτίθεται να διοργανώσει επιχειρηματική αποστολή. Η επίσκεψη θα διοργανωθεί στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας με το Υπουργείο Εξωτερικών και σύμφωνα με το πρότυπο της επιτυχημένης επίσκεψης στην Ιορδανία.

Ο ΣΕΒ, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, θα αναλάβει τη διοργάνωση επιχειρηματικού Φόρουμ, στο οποίο θα παρουσιαστούν οι επενδυτικές και εμπορικές ευκαιρίες στο Ισραήλ και στην Παλαιστίνη, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου. Επίσης, κατά τη διάρκεια του Φόρουμ, θα διοργανωθούν διμερείς συναντήσεις ανάμεσα σε Ελληνικές, Ισραηλινές και Παλαιστινιακές  επιχειρήσεις.

Εφόσον καταστεί εφικτό οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων θα συμμετάσχουν και στις πολιτικές συναντήσεις του κ. Μάρδα.

Για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ήδη στο Ισραήλ και στην Παλαιστίνη και αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα, θα επιδιωχθεί, σε συνεργασία με το ΥΠΕΞ, διμερής πολιτική επαφή.

Με σκοπό τον καλύτερο προγραμματισμό, σας παρακαλούμε όπως ενημερώσετε για το κατ’ αρχήν ενδιαφέρον συμμετοχής της εταιρείας σας, μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016 (κα Β. Μακρυγιάννη, Τομέας Αναπτυξιακών Πολιτικών, Τ. 211 5006 121, Ε. vmakrigianni@sev.org.gr).

Σας ενημερώνουμε ότι τα κόστη μετακίνησης και διαμονής θα καλυφθούν από τους συμμετέχοντες. Το τελικό κόστος διοργάνωσης, καθώς και το πρόγραμμα της επίσκεψης θα διαμορφωθούν βάσει του αριθμού των συμμετεχόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τον ΣΕΒ στο παραπάνω τηλέφωνο.