Εκδήλωση ενδιαφέροντος για επιχειρηματική αποστολή στην Ινδονησία, 14-17 Νοεμβρίου 2016

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για επιχειρηματική αποστολή στην Ινδονησία, 14-17 Νοεμβρίου 2016

Με την ευκαιρία της επίσκεψης εργασίας του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Δημήτρη Μάρδα, στην Τζακάρτα της Ινδονησίας*, στις 14-17 Νοεμβρίου 2016*, ο ΣΕΒ διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή, η οποία θα απαρτίζεται από όλους τους ενδιαφερόμενους κλάδους.

Στο πλαίσιο ανάπτυξης των διμερών οικονομικών σχέσεων της χώρας μας και της ενίσχυσης της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, θα προγραμματιστεί επιχειρηματικό Forum μεταξύ Ελληνικών και Ινδονησιακών επιχειρήσεων, στο οποίο θα παρουσιαστούν οι επενδυτικές και εμπορικές ευκαιρίες στην Ινδονησία, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας. Επίσης, θα διοργανωθούν διμερείς συναντήσεις μεταξύ Ελληνικών και Ινδονησιακών επιχειρήσεων.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, οι οποίες επιθυμούν να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη αποστολή, θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών (ΣΕΒ), μέχρι την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2016 (κα Β. Μακρυγιάννη, Τομέας Αναπτυξιακών Πολιτικών, Τ. 211 5006 121, Ε. vmakrigianni@sev.org.gr).

Τα κόστη μετακίνησης και διαμονής θα καλυφθούν από τους συμμετέχοντες. Το τελικό κόστος διοργάνωσης, καθώς και το πρόγραμμα της επίσκεψης θα διαμορφωθούν βάσει του αριθμού των συμμετεχόντων.

* Σε συνδυασμό ενδεχομένως με άλλες χώρες της περιοχής.

* Οι ημερομηνίες ενδέχεται να τροποποιηθούν.