Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης 2020: Εκδήλωση συναντήσεων με Γερμανικές εταιρείες

Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης 2020: Εκδήλωση συναντήσεων με Γερμανικές εταιρείες

 

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network – Hellas, σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος, προσκαλεί ενδιαφερόμενους στην εκδήλωση επιχειρηματικών και τεχνολογικών συναντήσεων: «Thessaloniki International Fair matchmaking event». Η εκδήλωση απευθύνεται κυρίως σε εταιρείες (ή άλλους φορείς), αποκλειστικά από την Ελλάδα και την Γερμανία. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 7-11/9/2020 στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Η Γερμανία είναι η τιμώμενη χώρα της έκθεσης και αναμένεται ότι πολλές Γερμανικές εταιρείες θα επισκεφτούν ή και θα εκθέσουν.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με Γερμανικές εταιρείες (ή άλλους φορείς) και να αναπτύξουν επιχειρηματικές, ερευνητικές και τεχνολογικές συνεργασίες σχετικές με τεχνολογίες, προϊόντα, υπηρεσίες και τεχνογνωσία.
Η εκδήλωση εστιάζει κυρίως στα παρακάτω θεματικά πεδία:

  • Ενέργεια
  • Περιβάλλον
  • Πληροφορική και Τηλεπικοινωνίες
  • Τρόφιμα &Ποτά
  • Δομικά Υλικά

Διαδικασία εγγραφής:

Για εγγραφή επισκεφθείτε την πλατφόρμα της εκδήλωσης, όπου μπορείτε να εισάγετε το προφίλ σας και να επιλέξετε τις συναντήσεις σας. Σημειώνεται ότι οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στο Γερμανικό περίπτερο 13, κατόπιν επιβεβαίωσης και από τα δύο ενδιαφερόμενα μέρη και θα γίνονται σε προκαθορισμένη ώρα και ημέρα, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

Προθεσμία εγγραφής: 5/9/2020

Κόστος συμμετοχής: Η συμμετοχή στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων είναι δωρεάν.

Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα ΕΕΝ του ΣΒΘΣΕ.